NANO CERAMIC PROTECT

Quality-shine is officieel dealer van Nano Ceramic Protect.

Nano Ceramic Protect Coatings zijn de ultieme coatings voor autolakken!

Nano Ceramic Protect Coatings zorgt door een chemische reactie voor een nieuwe oppervlaktelaag op uw auto, boot of vliegtuig.
De ontstane, revolutionaire coating is UV resistent, water en vuil afstotend, ongevoelig voor krasjes en onderhoudsvriendelijk.

Dit product heeft een 10 keer langere levensduur dan de gewone dealer/lakverzegelings producten.
Nano Ceramic Protect Coating is een lakverzegelings product op basis van siliciumdioxide waardoor de nieuwe laag permanent aan de lak verzegeld wordt.
Dit is een wezenlijk verschil met de meeste gangbare lakverzegelings- / paint protection-producten.
Deze zijn namelijk gebaseerd op een veel zwakkere hechting, doordat er gebruik wordt gemaakt van polymeren.
Deze coatings op polymeerbasis hebben als groot nadeel dat ze binnen afzienbare tijd beschadigen en daardoor al snel hun glans en bescherming verliezen.

Nano Ceramic Protect Coating vormt niet alleen een dikkere beschermende laag dan standaard coatings, het biedt ook onafhankelijk bewezen toonaangevende niveaus van glans,
kras en chemische weerstand en duurzaamheid,en vormt de sterkste laag tegen vogelpoep.
Nano Ceramic Protect Hard 9h Coating kan worden toegepast als stand-alone product of voor de ultieme hydrofobe functie kan worden over-gecoat met Nano Ceramic Protect Soft.

Dit zijn de voordelen:

Extreme duurzaamheid: In tegenstelling tot de reguliere polymeer coatings wordt Nano Ceramic Protect Coating het eigenlijke functionele oppervlak van uw auto.
Het doet dit door een chemische reactie aan te gaan met de lak van uw auto.
U begrijpt, deze verbinding is vele malen sterker dan bijvoorbeeld een polymeer of wax, die hecht aan de lak van uw auto.
In testen versloeg de Nano Ceramic Protect Coating de door uw dealer aangebrachte coatings.
Het is wel 10 keer duurzamer.

Kras resistent: Nano Ceramic Protect Hard 9h Coating vormt een zeer dunne, cristal heldere film die extreem hard is.
Hierdoor is deze Coating uiterst effectief in het voorkomen van kleine krasjes door een verkeerde wastechniek op een relatief zachte autolak.
We hebben met Nano Ceramic Protect Hard 9h Coating panelen getest in combinatie met ongecoate panelen en panelen met verschillende soorten hoogwaardige canauba waxen en polymeer coatings.
De Nano Ceramic Protect Coating panelen waren tot ruim 50% minder bekrast.

Water en vuil-afstotendheid: Nano Ceramic Protect Coating kopieert eigenlijk de afstotendheid van planten, die water en vuil afstoten om hun bladeren schoon te houden.
Het meest voorkomende voorbeeld daarvan is het blad van de lotusplant.

De lakbehandelingen van quality-shine onderscheiden zich door hoge duurzaamheid en weerstand tegen krassen, chemische stoffen, modder, remstof en nog veel andere soorten vuil.
De hoogste kwaliteit, de geavanceerde nanotechnologie, evenals de diepe en indrukwekkende glans, zorgen dat lakbehandelingen met het systeem van Nano Ceramic Protect gebruikt worden voor de lakbehandeling van de meest exclusieve merken zoals Lamborghini's, Ferrari's, exclusieve Mercedessen, BMW's, Land Rovers en Audi's.

More info ad www.nanoceramicprotect.be